Nationale duurzame huizenroute: Meld uw duurzame huis aan als voorbeeldwoning

Heeft u slimme duurzame stappen gezet zoals dakisolatie, HR++ glas of een warmtepomp? Help anderen op weg! Meld uw woning aan als voorbeeld op de website van de Nationale Duurzame Huizenroute. En stel uw woning open voor bezoekers op 29 oktober en 5 november.

Duurzame oplossingen bekijken

Veel mensen willen energie en gas besparen, maar vinden het lastig om een concreet plan te maken voor hun eigen huis.Voor inwoners die hier mee aan de slag willen, is het waardevol om eens een duurzaam huis te bekijjken.

Op 29 oktober en 5 november kunnen bezoekers dit in de praktijk ervaren en vragen stellen aan huiseigenaren die duurzame oplossingen in hun huis hebben toegepast. Hoe werkt een warmtepomp nou eigenlijk of hoe pak je het isoleren van je dak aan?

Meld uw huis aan als voorbeeldwoning 

Gemeente Zeewolde doet dit jaar mee aan de Nationale Duurzame Huizenroute en is op zoek naar voorbeelden in Zeewolde. Heeft u als ervaringsdeskundige tips over het duurzamer maken van uw huis? Meld uw woning dan aan en deel uw verhaal. Of u nu grotere of kleinere maatregelen hebt genomen: alle ervaringen zijn welkom!