Over deze website

Toegankelijkheid

Een toegankelijke en kwalitatief hoogwaardige website is waar de gemeente Zeewolde voor staat. Komt u een onderdeel van site tegen dat u niet kunt openen of zien, dan kunt u contact met ons opnemen via info@zeewolde.nl.

Archief

De gemeentelijke website www.zeewolde.nl wordt dagelijks gearchiveerd. U kunt dit openbare archief bekijken via zeewolde.archiefweb.eu.

Proclaimer

De gemeente Zeewolde is verantwoordelijk voor de informatie op deze website. We doen ons uiterste best om alle informatie juist en volledig weer te geven. 

  • Merkt u dat er iets niet klopt? Laat het ons dan weten via info@zeewolde.nl. Dan kunnen we het zo snel mogelijk aanpassen.
  • Werkt er iets niet goed? Dan is er misschien een technische storing. Waarschuw ons via info@zeewolde.nl. Bij voorbaat onze excuses voor het ongemak.

Privacyverklaring

De privacyverklaring van de gemeente Zeewolde vindt u op www.zeewolde.nl/privacyverklaring.

Responsible disclosure

De gemeente Zeewolde hecht veel belang aan de beveiliging van haar systemen. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen blijft het mogelijk dat een zwakke plek in de systemen te vinden is. Wanneer u een zwakke plek in één van onze systemen ontdekt, horen wij dit graag zo snel mogelijk, zodat wij snel gepaste maatregelen kunnen nemen. Lees meer over de responsible disclosure van de gemeente Zeewolde.

Acrobat reader

Om de documenten in het bestandformaat PDF te kunnen lezen of printen, heeft u een pdf reader zoals bijvoorbeeld Acrobat Reader nodig. U kunt de Adobe Acrobat Reader gratis downloaden.

Pagina opties