Afsluiting Horsterweg

9 september tot en met woensdag 9 oktober 2019

Er worden asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd aan de Horsterweg tussen Gildenveld en de rotonde bij de Horsterweg. Tegelijk wordt de kruising ter hoogte van het Kluunpad/Struweel aangepast. Er wordt een omleidingsroute ingesteld voor auto- en fietsverkeer. Het fietspad is dus ook afgesloten!

Parkeren

  • Gebruikers van het Baken kunnen parkeren op het evenemententerrein. Dit wordt met borden aangegeven.
  • Gebruikers van het schoolgebouw de Levant kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik maken van de inrit naar de school, behalve van 1 t/m 4 oktober. Dan kan er worden geparkeerd bij de tennisbanen aan de Sportlaan.

Omleidingen openbaar vervoer

  • Lijn 160 rijdt vanaf Almere tot aan de halte Slingerpad. Vanaf het Slingerpad rijdt een pendelbusje naar Zeewolde en terug naar de halte Slingerpad.
  • Lijn 142 rijdt vanaf Harderwijk tot aan de Mast. Vanaf daar zal de bus via de Gooiseweg naar Nijkerk rijden en vice versa. Voor de overige haltes rijdt er een pendelbus. Het kaartje hieronder laat de route zien. Kijk bekijk langs welke haltes de pendelbus rijdt en de exacte tijden van de pendelbus op de website van OV regio IJsselmond.
  • Lijn 159 rijdt over de Eikenlaan in plaats van over de Horsterweg. Voor deze buslijn vervallen de haltes Overloop en Klein Hoefblad. Er komt een tijdelijke bushalte aan de Sportlaan/Overloop.

Pagina opties