Let op! Vrijdag 14 juni is het gemeentehuis gesloten! We zijn wel open van 9 tot 10 uur voor aangifte geboorte en overlijden

Afsluiting Zeewolderdijk

Zaterdag 15 juni (vanaf 06.00 uur) t/m vrijdag 21 juni 20.00 uur)

Vanaf zaterdag 15 juni (06.00 uur) tot en met vrijdag 21 juni (20.00 uur) is de Zeewolderdijk afgesloten voor verkeer. Er zijn dan werkzaamheden. Ook heeft de bus een andere dienstregeling en er wordt in de spits een pendeldienst ingezet. Het fietspad langs de dijk blijft wel open.

Autoverkeer

Het autoverkeer wordt omgeleid via de N302/N305 (Ganzeweg/Gooiseweg).

Openbaar vervoer

De buslijnen 159, 142 en 144 rijden een aangepaste route (zie plattegrond). De belangrijkste wijzigingen zijn:

  • Lijn 159 (Almere - Zeewolde - Harderwijk vv). Vanaf Harderhaven wordt de route Ganzenweg-Gooiseweg-Spiekweg-Kruisboog-Gelderseweg-Sportlaan.
  • De haltes Harderbroek, Kwartiermakerslaan, Langezand, Oostergo, Centrum, Horsterweg, Kluunpad en Naarderweg vervallen.
  • Lijn 142 de haltes Harderbroek, Kwartiermakerslaan , Klein Hoefblad en Overloop vervallen. Daarvoor in de plaats komt er een tijdelijke halte aan de Sportlaan, ter hoogte van de Overloop.
  • Lijn 144 de haltes Harderbroek en Kwartiermakerslaan vervallen.
  • Er rijdt een pendelbus in de spits.

Fietsers

Het fietspad langs de Zeewolderweg blijft afgesloten tot september. Fietsers die naar Harderwijk gaan worden omgeleid via de Elementen en de Zeewolderdijk.

Pagina opties