Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Energieteam Zeewolde

Energieteam Zeewolde

Dit item is verlopen op 24-03-2017.

De energie-adviseurs van het Energieteam Zeewolde hebben op vrijdag 3 maart jl. hun certificaat gekregen uit handen van burgemeester Gorter.

Hiermee is het team officieel opgericht. Het Energieteam Zeewolde is een re-integratieproject van Concern voor Werk, waarbij zes energie-adviseurs een half jaar werkervaring opdoen.

Het Energieteam gaat bij huishoudens met een smalle beurs energieadvies geven. Daarnaast worden energiebesparende maatregelen in de woning aangebracht. Hiervoor is een eenmalig gratis pakket van € 50,- beschikbaar met onder andere led-lampen en radiatorfolie. Met dit pakket is het mogelijk een jaarlijkse besparing op de energierekening te realiseren van meer dan € 100,-.

Het is de bedoeling dat uiteindelijk advies gegeven gaat worden aan 200 huishoudens. Om huishoudens te enthousiasmeren, wordt onder andere samengewerkt met organisaties als De Arme Kant van Zeewolde, Vluchtelingenwerk en de Voedselbank.

Tijdelijk bezoekadres

Ravelijn 1