Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Enquête zwembad en sporthal Het Baken

Enquête zwembad en sporthal Het Baken

Dit item is verlopen op 29-05-2017.

De gemeenteraad van Zeewolde wil voordat ze een besluit neemt over de toekomst van het zwembad en de sporthal in Het Baken weten hoe de inwoners daar over denken.

Daarom heeft de gemeenteraad onderzoeksbureau I&O research gevraagd dit met behulp van een enquête te onderzoeken.

Geef uw mening over het zwembad en de sporthal in sportcomplex Het Baken

Hoe waardeert en gebruikt u het huidige sportcomplex, wat zijn uw huidige en toekomstige behoeften en wat heeft u over voor een ander / hoger kwaliteitsniveau? U bent van harte uitgenodigd om aan het onderzoek deel te nemen, ook wanneer u geen gebruik maakt van sportcomplex Het Baken.

Klik op de onderstaande link om het onderzoek te starten. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten.
De enquête kan tot en met zondag 28 mei worden ingevuld.

Enquête op papier

Op verzoek kunt u een papieren enquête toegestuurd krijgen. Deze is op werkdagen tijdens kantooruren aan te vragen via de helpdesk van I&O Research. Bel gratis 0800 - 4050 602 of mail naar helpdesk@ioresearch.nl.

Logo raadswerkgroep Het Baken