Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Werkzaamheden Zeewolderdijk Provincie Flevoland

Werkzaamheden Zeewolderdijk Provincie Flevoland

Provincie Flevoland meldt: De Zeewolderdijk gaat dicht van 3 juli tot en met 11 augustus 2017.

Provincie werkt aan de dijk

De Zeewolderdijk (N707) en het fietspad langs deze weg zijn toe aan onderhoud. De weg en het fietspad worden in de zomer van 2017 vanaf de Knardijk tot aan de komgrens Zeewolde verbreed, zodat deze weer voldoen aan de huidige provinciale normen. De dijk en het fietspad zijn afgesloten voor verkeer.

De werkzaamheden aan de dijk konden helaas niet gelijktijdig uitgevoerd worden met de werkzaamheden aan de Zeewolderweg eerder dit jaar. Werkzaamheden aan een dijk mogen namelijk alleen uitgevoerd worden buiten het stormseizoen, dus in de periode van 1 april t/m 15 oktober.

Omleidingen

• Omleidingsroutes voor fietsers, automobilisten en de aangepaste busroutes kunt u terugvinden op de website van Provincie Flevoland.

Pendelbus in het centrum van Zeewolde

• Gedurende de werkzaamheden rijdt in het centrum van Zeewolde tijdens de spits een pendelbusje.
  • Dit pendelbusje rijdt doordeweeks van maandag 10 juli tot en met vrijdag 11 augustus 2017 tijdens de ochtend- en avondspits.
  • De exacte haltetijden staan op www.flevoland.nl onderaan de pagina.